Росіяни вдарили по середмістю Харкова: постраждали 17 осіб
Росіяни вдарили по середмістю Харкова: постраждали 17 осіб

Росіяни вдарили по середмістю Харкова: постраждали 17 осіб

У вівторок, 14 травня, близько 16:15 росіяни завдали чергового удару по Харкову. Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов. Влучання сталися по житловій забудові у центрі міста.

- Влучання зафіксовані в 12-поверхівку та територію поряд. Також пошкоджено не менше 10 гаражів на території житлового будинку. На місці працюють спеціалісти, - йдеться у повідомленні.

Близько 17:45 сталися повторні удари по місту. Наразі відомо про 17 постраждалих осіб. Серед травмованих - чоловік 28 років, він у важкому стані, 78-річна жінка у середньому стані та 87-річний чоловік. Загалом госпіталізовані шестеро осіб, 11 - отримали травми середнього ступеня. П'ятеро людей отримали гостру реакцію на стрес, серед них - двоє дітей 8-річна дівчинка та 12-річний хлопчик. Одна дитина госпіталізована з легкими травмами.

  • Зранку у вівторок, 14 травня, у Харкові пролунав вибух під час повітряної тривоги, оголошеної через загрозу ворожих ударів. Як повідомив у своєму Telegram-каналі Харківський міський голова Ігор Терехов, ворог атакував один із центральних районів.
  • 13 травня монітронинговий ресурс DeepState повідомив, що російські війська фактично зайняли населені пункти Мороховець, Олійникове і Зелене на Харківщині.  Також тривають активні бої за Лук'янці, які ворог майже повністю окупував. Намагається ворог закріпитись і в Глибокому. 
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader