В Індонезії сталася ДТП з автобусом - загинули 11 людей
В Індонезії сталася ДТП з автобусом - загинули 11 людей

В Індонезії сталася ДТП з автобусом - загинули 11 людей

Щонайменше 11 людей загинули, ще понад 50 постраждали внаслідок аварії автобуса в Індонезії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

У суботу в індонезійській провінції Західна Ява автобус врізався в автомобілі та мотоцикли. Ймовірною причиною ДТП стала відмова гальм транспортного засобу. Внаслідок аварії загинули щонайменше 11 людей, переважно школярі, десятки інших зазнали травм.

Зазначається, що автобус із 61 учнем та вчителями повертався до середньої школи у місті Депок неподалік столиці Джакарти пізно ввечері у суботу із курортного району Бандунг після святкування випускного, повідомили у поліції Західної Яви.

За даними правоохоронців, водій автобуса не впорався із керуванням на спуску і перетнув смугу руху, зачепивши кілька автівок та мотоциклів, після чого врізався в електроопору.

«Ми все ще розслідуємо причини аварії, але попереднє розслідування показало, що в автобуса відмовили гальма», – поінформував речник поліції Західної Яви Джулс Абрахам Абаст.

Дев’ятеро людей загинули на місці події, ще двоє померли пізніше у лікарні, зокрема вчитель і місцевий водій, додав речник. Ще 53 людини були госпіталізовані із травмами, деякі з них перебувають у критичному стані.

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня автобус зірвався в ущелину на півночі Пакистану, внаслідок чого загинули 20 пасажирів.

Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала
loader
loader