Прийшов до ТЦК, а опинився у реанімації: подробиці нової чрезвичайної події в Україні
Прийшов до ТЦК, а опинився у реанімації: подробиці нової чрезвичайної події в Україні

Прийшов до ТЦК, а опинився у реанімації: подробиці нової чрезвичайної події в Україні

Після відвідування ТЦК у Сумській області 55-річний чоловік з Шостки потрапив до реанімації. Родичі звинуватили ТЦК у протиправних діях, стверджуючи, що чоловіка таємно відвезли до Харкова, де він двічі втратив свідомість та опинився у реанімації. Після того, як ця інформація стала відома, у ТЦК заявили, що проводиться перевірка події.

Дружина постраждалого пояснила, що під час комісії була проведена кардіограма, яка показала наявність рубців на серці. Їхній сімейний лікар підтвердив імовірність інфаркту та рекомендував пройти УЗД серця. Також було виявлено проблеми з тиском, який за останні три роки підвищувався, а з гіпотонії чоловік перейшов у гіпертонію. Крім того, вже з тридцятих років він мав проблеми зі спиною, які проявились у відмові ніг при зміщенні дисків.

Дружина чоловіка додала, що сімейний терапевт рекомендував додаткове обстеження, але ВЛК не вимірила навіть тиск і сказала, що чоловік може служити.

Після цього потерпілому прийшла нова повістка, і він повинен був поїхати в навчальний центр у Сумах, але замість цього його доставили до Харкова, де в нього стало погано.

За словами родичів, ТЦК обіцяв доставити його до Шостки, але в результаті він був перевезений автобусом до Гончарівська. Тут він знову втратив свідомість і був доставлений до Конотопської лікарні, де госпіталізували його до реанімаційного відділення. У приймальному відділенні повідомили, що його стан важкий.

Наразі справу передано до ДБР, на справу відреагувала нардеп Ірина Фріз, до якої родина направила запит.

"Ми зараз перевіряємо цю інформацію, реакція на це буде. З’ясовуємо, що відбулося насправді“, — повідомив речник Сумського обласного ТЦК Олександр Бондаренко.

Джерело: ТСН.

Останні новини України:

Також писала Politeka, прикордонники не хотіли випускати з України ветерана з ампутованими ногами.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader