Суд обрав запобіжний захід для кримінального авторитета із Броварів, який кидався на поліцію зі зброєю
Суд обрав запобіжний захід для кримінального авторитета із Броварів, який кидався на поліцію зі зброєю

Суд обрав запобіжний захід для кримінального авторитета із Броварів, який кидався на поліцію зі зброєю

Броварський міськрайонний суд обрал затриманому Віктору Журавлю, який влаштував п’яні розбірки з поліцейськими та погрожував правоохоронцям зброєю, запобіжний захід. Чоловіка заарештовано з можливістю внесення застави на суму 242 тисячі гривень, повідомила столична поліція.

"За фактами вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї, погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу, та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень слідчими оголошено фігуранту про підозру", – додали правоохоронці.

Мова йде про столичного кримінального авторитета Віктора Журавля.

Під час судового засідання фігурант признав, що вів себе "дещо неадекватно", та попросив суд відпустити його "надалі виконувати бойові завдання та приносити користь державі". Тобто, на війну – Журавель заявив, що вій військовослужбовець.

Свою поведінку він пояснив "агресією поліції", яка, за його словами нецензурно наказала Журавлю у Zveroboy club "розрахуватися і валити звідси".

Також на засідання суду прийшли військовослужбовці, які надали Журавлю позитивні характеристики і заявили, що готові взяти його на поруки.

Проте суд вирішив заарештувати фігуранта з можливістю внесення залогу. За означеними у підозрі статтями раніше судимому чоловіку загрожує до пʼяти років позбавлення волі.

Подробиці інциденту, "дещо неадекватну" поведінку у комплексі Zveroboy club і хто такий Віктор Журавель, дивіться тут.

Як повідомляв OBOZ.UA, Журавель став відомим громадськості після "перестрілки перевізників" у Броварах у 2020 році як один із лідерів ОЗУ, яка цю перестрілку й організувала. Тоді дві групи "маршрутників" ділили між собою приміські маршрути після судового скасування низки тендерів і влаштували стрілянину.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader