Польща передала Україні ухилянта, який переплив Західний Буг
Польща передала Україні ухилянта, який переплив Західний Буг

Польща передала Україні ухилянта, який переплив Західний Буг

Польські прикордонники передали Україні військовозобов'язаного, який, перепливши Західний Буг, опинився на території сусідньої країни.  Про це на сторінці у Facebook повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

За даними відомства, відчайдуха побачив прикордонний наряд відділу «Амбуків». Ухилянт знаходився поблизу українсько-польського кордону в неділю вранці.

- Невідомий, побачивши прикордонників, почав втікати та кинувся вплав до суміжного берега. Охоронці кордону поінформували колег по той бік держрубежу, де горе-плавця й затримали співробітники польські прикордонник, - зазначили в Держприкордонслужбі.

Згодом з’ясувалось, що затриманий - 31-річний уродженець Сумщини. Після повернення його в  Україну правоохоронці склали на чоловіка адмінпротокол за ст.204-1 КУпАП, а представник ТЦКтаСП вручив військовозобов’язаному повістку.

  •  Військовозобов’язані також регулярно намагаються покинути територію України через річку Тису. Від початку року прикордонники виявили тіла вже семи чоловіків, які намагались незаконно подолати Тису. Від початку повномасштабного російського вторгнення їх 25. 
  • У квітні також прикордонники врятували чоловіка, який зламав ногу, йдучи до Молдови за порадами з Telegram. Надати йому допомогу просила його колишня дружина, яка зателефонувала на гарячу лінію.  
Теги за темою
прикордонники
Джерело матеріала
loader
loader