Епілепсія чи "невідома речовина"? Нові подробиці смерті чоловіка у ТЦК у Кривому Розі
Епілепсія чи "невідома речовина"? Нові подробиці смерті чоловіка у ТЦК у Кривому Розі

Епілепсія чи "невідома речовина"? Нові подробиці смерті чоловіка у ТЦК у Кривому Розі

Мати мобілізованого стверджує, що у смерті її сина винні співробітники ТЦК

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом смерті чоловіка у Криворізькому ТЦК. Співробітників військкомату підозрюють у перевищенні повноважень.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону. Мати 44-річного Артема не відкидає, що співробітники ТЦК винні у смерті її сина.

Так, прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом можливого перевищення посадовими особами Саксаганського РТЦК та СП службових повноважень, що спричинило смерть мобілізованого (ч. 5 ст. 426-1 КК). Це суперечить версії керівництва ТЦК, яке раніше заявляло, що у мобілізованого нібито стався напад епілепсії.

"Наразі у кримінальному провадженні сплановано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та призначено судові експертизи. Слідство триває. Досудове розслідування здійснюють слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Дніпрі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава", — сказано у повідомленні прокуратури.

Мати чоловіка розповіла, що її син ніколи не скаржився на здоров’я і жодних серйозних проблем, зокрема епілепсії, він не мав.

"Я підозрюю, що він помер насильницькою смертю, не природною. Він був здоровою людиною, не звертався до лікарів. Я його бачила, а через 15 хвилин після нашої зустрічі його не стало. Спочатку заявляли про епілептичний напад, зараз судмедексперт дав висновок про отруєння невідомою речовиною", — сказала його мама.

Також "Телеграф" розповідав про те, що на Закарпатті дорогою до навчального центру помер мобілізований. Омбудсмен Дмитро Лубинець повідомив про скандальні подробиці.

Теги за темою
смерть Кривий Ріг
Джерело матеріала
loader