Через негоду знеструмлені споживачі у трьох областях – Укренерго
Через негоду знеструмлені споживачі у трьох областях – Укренерго

Через негоду знеструмлені споживачі у трьох областях – Укренерго


Енергетики просять громадян ощадливо споживати електроенергію у 19:00 до 22:00. Споживання підскочило на 9,4% через похолодання.

Через грозу та вітер станом на ранок було знеструмлено 53 населені пункти в Житомирській, Сумській, Чернігівській областях. Про це Укренерго у вівторок, 7 травня.

З інших причин на ранок знеструмлені 419 населених пунктів. Через бойові дії є нові знеструмлення у Запорізькій, Донецькій, Харківській, Херсонській областях.

Також протягом доби діють обмеження споживання на Харківщині. В регіоні знеструмлено близько 102 тисячі побутових споживачів. Цілодобово обмежено споживання для промисловості на Криворіжжі.

Енергетики просять громадян ощадливо споживати електроенергію у 19:00 до 22:00. Сьогодні о 09:50 споживання було на 9,4%  вище, ніж вчора в цей же час через похолодання.

Раніше повідомлялося, що внаслідок російських ударів в Україні пошкоджено половину енергетичних потужностей. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав величезною проблемою війни російські балістичні ракети, які дедалі частіше застосовує ворог, атакуючи енергооб’єкти України.



Теги за темою
Україна електроенергія енергетика негода
Джерело матеріала
loader
loader