Зовсім скоро Україна відзначатиме велике християнське свято – Великдень. Незважаючи на війну, кожному хочеться створити до цього дня святкову та світлу атмосферу.
Ми хочемо поділитися з вами рецептом ідеальної глазурі для пасок (пасочків), яка не тільки дуже смачна, але ще й неймовірно красива. Ця глазур не осідає і не стікає, а сидить ошатною білою шапочкою на паски.
Нам знадобиться яєчний білок, цукрова пудра та сік половинки лимона. Пам'ятайте, що яйця використовуються виключно охолоджені, а ємність та насадки для міксера мають бути чистими та сухими. Попередньо, цукрову пудру можна просіяти, щоб не було зайвих крупинок.
Білок потрібно добре збити до утворення піни. Ідеально зробити це міксером поступово збільшуючи швидкість. Коли ви побачите таку пишну пінку можна поступово додавати цукрову пудру.
Збивайте на середній швидкості. Тепер виливаємо сік половини лимона, можна замінити на лимонну кислоту, але зі справжнім соком і смачнішим і кориснішим. Поступово, додаючи цукрову пудру, приготувати глазур бажаної густини.
Все готово! Насолоджуйтесь і радуйте себе та своїх близьких.
Раніше ми повідомляли, що виходимо з посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.
Також стало відомо, що здивуйте всіх гостей: Оля Полякова розкрила унікальний рецепт паски.