/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4c31f7d55e0349c1a30a31d0141bba69.jpg)
За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк
Він готується дуже просто. Тому обов'язково втільте цей рецепт в життя.
Пиріг від Дарії Цвєк з варенням
- Час:
- Порцій: 6
Приготування:
- Відокремте жовтки від білків. Змішайте борошно зі 100 грамами цукру, розпушувачем і дрібкою солі.
- Далі додайте розм'якшене вершкове масло, жовтки та з'єднайте всі інгредієнти в дрібну крихту.
- Білки збийте з 25 грамами цукру в міцну білу піну.
- Далі застеліть пергаментом деко або форму для випікання. Розігрійте духовку до 200 – 210 градусів.
- Дві третини пісочної крихти викладіть на папір та добре перемніть. Змастіть тісто рівним шаром варення.
- Поверх варення викладіть шар збитих білків. Зверху засипте все крихтою з пісочного тіста.
- Випікайте пиріг у розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 20 – 30 хвилин до рум'яності.

