
Глазур для паски, від якої будете у захваті: не тече, не деформується і дуже смачна
Така глазур для паски не деформується і не липне, каже фудблогерка Марія Макарчук.
«Дуже люблю цю глазур на желатині», - зазначила авторка кулінарної книги і збірників.
За словами фудблогерки, готувати таку глазур дуже просто - головне збивати поки вона ще гаряча і відразу наносити на паски.
«Найкраща глазур для пасочок… Мені вона більше довподоби ніж білкова», - зізналася Марія.
Глазур для паски на желатині.
Отже, хід приготування глазурі для паски наступний: желатин - 1 ч.л залити 2 столовими ложками води.
Далі необхідно взяти цукор - 1 склянку (на 250 мл), додати шість столових ложок води і помішуючи варити до повного розчинення цукру.
Глазур для паски на желатині.
Глазур для паски на желатині.
Вимикаємо суміш і додаємо желатин, перемішуємо і збиваємо міксером на великих обертах.
«Прикрашати можна за бажанням, але швиденько посипайте бо вона підсихає за пару хвилин», - попередила Марія.
Глазур для паски на желатині.
Глазур для паски на желатині.
Під час випікання пасок жінки не ходили по хаті, щоб не було протягів. Хліб, який поставили в піч, обов’язково перехрещували. Зазвичай випікали паски на кожного члена родини та одну велику для всіх.
Останні новини України:
Обов'язкова страва на Великдень: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитого м'ясного рулету.
Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки.
Ідеальна глазур для паски з двої інгредієнтів: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fdedc53abc0619f972e8e7daad04ef06d.jpg)
Щури втечуть і не повернуться ніколи: що потрібно зробити в домі та в саду
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fc1e6694b9b070cb245e29d1020e1c500.png)
Що приготувати з пекінської капусти: зірка "Мастер Шеф" Литвинова дала геніальний рецепт
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1e53484961b1fe1c48242f17b622b2b7.jpg)
Це все просто марнування продукту: які помилки зіпсують елементарні в приготуванні печериці
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1e3c862d87556dc5a28c7f8605ccb877.jpg)
Багаторічний наліт з чайника можна видалити за 5 хвилин: метод приємно вразить

Тест розкриє, наскільки ви зосереджені на особистих потребах — просто оберіть малюнок

Wi-Fi завжди поруч: топ-8 ідеальних міст для цифрових кочівників
