Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки
Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки

Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки

Наближається світле Воскресіння Христове і цей рецепт, за яким колись свої пасочки готувала Руслана Писанка, може сподобатись всім, хто любить ароматні і домашні сирні паски.

Для приготування сирної паски за рецептом Руслани Писанки знадобляться такі інгредієнти: домашній сир – 1 кг, вершкове масло – 250 г, сметана – 150 г, цукор – 3 ст. л., родзинки – 1 стакан, ванільний цукор – 1 ст. л, а також ще один цікавий та смачний інгредієнт, як мармелад - 200-300 г.

Хід приготування паски за рецептом Руслани Писанки наступний: сир разом з вершковим маслом, сметаною і цукром потрібно ретельно перемішати до однорідної маси. Туди також додаємо ванільний цукор.

Потім необхідно додати розпарені і віджаті родзинки, а також мармелад, нарізаний кубиками.

Майбутню паску за рецептом Руслани Писанки слід добре вимісити і викласти масу в марлю, туго зв'язати і поставити зверху прес.

Слід мати на увазі, що з паски буде виділятися рідина. Тому слід її поставити на дошку під нахилом.

Також Руслана Писанка радила ставити майбутню паску в прохолодне місце.

Для "дозрівання" пасочці знадобиться близько 10-12 годин. Потім, коли настане час, паску необхідно звільнити від марлі, викласти на блюдо і прикрасити мармеладом і різноманітними улюбленими посипками.

Останні новини України:

Щоб паска була смачною: рецепт легендарної Ніни Матвієнко.

Глазур для паски, яка не кришиться: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.

Як небанально і без зайвих витрат прикрасити паску: смачна ідея декору.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader