![На дні банки залишилося варення — спечіть з нього паску: рецепт, про який не знає навіть мама](https://thumbor.my.ua/kO3ls0DcrvdNyJpkXoP03pJEY5A=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F378d0aa63fccbb5bd640984bc7553c56.jpg)
На дні банки залишилося варення — спечіть з нього паску: рецепт, про який не знає навіть мама
Десерт точно здивує всіх довкола
Для тих, хто не хоче возитися з дріжджовим тестом, кулінари придумали сирну паску. А для тих, хто хоче здивувати своїх близьких, є дуже незвичайний рецепт цього десерту.
Для такої пасочки за рецептом Shuba вам знадобиться трохи вишневого варення та півкіло сиру. Незвичайна на вигляд пасочка так і проситиметься до вас у рот, а її рецепт спитає навіть мама.
Як приготувати сирний паску з вишневим варенням
Інгредієнти на 4 порції:
- сир кисломолочний — 500 г;
- варення вишневе — 200 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- сметана — 300 г;
- масло вершкове 73% — 120 г;
- цукор ванільний — 10 г.
Спосіб приготування:
- Сир відправляємо в миску, додаємо вишневе варення без кісточок (залишаємо кілька вишень для прикраси). Все перемішуємо за допомогою занурювального блендера до однорідності.
- В отриману масу додаємо яйце, сметану, розм’якшене вершкове масло, ванільний цукор і все перемішуємо до однорідного стану.
- Подвійним шаром марлі застеляємо форму для паски, викладаємо сирну масу і ставимо зверху гніт. Все відправляємо на ніч у холодильник.
- Готову паску викладаємо на блюдо, прикрашаємо вишнями з варення та подаємо до столу.
До речі, гості здивуються незвичайному пасхові з халвою. Спробуйте і переконайтеся самі.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)