В Україні спостерігається зростання вартості деяких видів консервів, тоді як ціни на інші консервовані продукти залишаються відносно стабільними чи навіть знижуються. Такі коливання торкаються різних категорій населення по-різному. Про це повідомляє Хвиля, пише agronews.ua.
Зокрема станом на 20 квітня кабачкова ікра в середньому продається по 59,99 грн за 440 р. Це дешевше, ніж минулого місяця – 66,39 грн/кг. А ось кабачкова ікра Верес, навпаки, подорожчала з 66,40 грн за 500 г до 66,50 грн за 500 г.
Майже на 3 гривні підвищилася вартість і шпротів Аквамарин в олії, до 73,15 грн за 150 г. Наприклад, у МегаМаркеті вони продаються по 69,80 грн, а ось в Ашан обійдуться в 76,50 грн.
Тим часом цінник на натуральні сардини знизився з 62,18 грн до 56,47 грн за 230 г.