![Стане окрасою столу: як приготувати салат "Великоднє яєчко"](https://thumbor.my.ua/4QqatgspLWnnMxMC-yHk7fAMU-0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ffd210dca4790a4f1aaeef37268b09a0a.jpg)
Стане окрасою столу: як приготувати салат "Великоднє яєчко"
Смачний та легкий у приготуванні салат
На Великдень можна приготувати не лише дивовижну буженину у пиві, але й зробити смачний салат у вигляді яєчка.
Продукті у ньому використовуються найпростіші, проте ця страва вразить близьким ефектним виглядом. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Як приготувати салат "Великоднє яєчко"
Інгредієнти:
- крабові палички – 250 г;
- твердий сир – 120 г;
- варені яйця – 4-5 шт.;
- листя салату;
- майонез – 150-180 г;
- кукурудза консервована – 1 банка;
- сіль;
- перець;
- зелена цибуля;
Спосіб приготування:
- Викласти на тарілку листя салату і зробити майонезом овальну форму, що нагадує яйце.
- Першим шаром викласти натертий на дрібну тертку твердий сир, зробити майонезну сітку.
- Другим шаром викласти нарізані крабові палички та знову зробити майонезну сітку.
- Третім шаром викласти кукурудзу консервовану та зробити майонезну сітку.
- Четвертим шаром викласти натертий на дрібну терку жовток та майонезну сітку.
- Прикрасити салат білком, кукурудзою та крабовими паличками так, ніби ви робите писанку.
Раніше ми публікували рецепт салату "Ніжність". У його складі — прості інгредієнти, проте жменя чорносливу дуже урізноманітнює страву. Такий салат розлетиться першим навіть на великодньому столі.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)