На випадок, якщо Ф'юрі знову спробує зірвати бій: що Гвоздик порекомендував Усику
На випадок, якщо Ф'юрі знову спробує зірвати бій: що Гвоздик порекомендував Усику

На випадок, якщо Ф'юрі знову спробує зірвати бій: що Гвоздик порекомендував Усику

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі прокоментував зміну дати бою через травму Тайсона Ф'юрі. Олександр Гвоздик дав пораду Усику на випадок, якщо британець знову спробує дати задню.

Порада Гвоздика для земляка

Український боксер відповів, що у бою з Нганну Ф'юрі вийшов відверто не готовим, адже вважає, що британець розібрався б з противником за кілька раундів.

Я взагалі не можу уявити, що у них там діється - хоче він, не хоче він? Тому що коли почнеш читати інтернет, то 10 людей каже, що він уже все, взагалі не тренується, а інші кажуть, що все це казка, і він там паше в залі. За логікою, напевно, одне з двох. Конкретно, що його там вдарили ліктем, щоб спеціально посікти - для мене це звучить занадто. Хоча все може бути, знову ж таки, я не можу цього виключати, але це вже занадто,
– розповів Гвоздик.

Також він зазначив, що були відео, де на Ф'юрі шолом, але у ньому теж можна розсікти брову. Гвоздик сподівається, що бій все-таки відбудеться, але, якщо британець знову спробує зірвати поєдинок, то Усик повинен мати альтернативний план.

Я думаю, що вже промаринували вони його вже точно достатньо. Якщо це було зроблено з цією метою, то вистачить тепер, щоб посолити. Ось саме зараз він уже має відбутися, мені здається, якщо причина в цьому. А якщо Ф'юрі це робить через те, що він відчуває, що він не готовий? Ну, значить, тоді нехай дійсно, як каже Саня, залишає титул, і Саня побоксує з іншим. З Хрговичем або з яким-небудь Паркером. Якось так,
– додав український боксер.

Нагадаємо, що нещодавно Ф'юрі заявив, що перебуває у фантастичній формі, а також відзначив свою "секретну зброю".

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader