![Повітряна як пір’їнка і без дріжджів: ви приготуєте таку паску за годину](https://thumbor.my.ua/t2L7u0vdcxNt45P76lRtFrRhnVQ=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fb91d7699ccc1670d8fe0fb0ded74bd9b.jpg)
Повітряна як пір’їнка і без дріжджів: ви приготуєте таку паску за годину
Спробуйте — і не пошкодуєте
На носі одне з найголовніших християнських свят — Великдень. Це означає, що настав час доглядати різні рецепти випічки.
Більшість рецептів передбачають наявність дріжджів та довгий час приготування пасок. Сьогодні ми з "Важно знать" розповімо, як швидко і просто спекти паску без дріжджів. Така випічка вийде дуже ніжною, повітряною та дуже смачною, а цедра лимона та сухофрукти додадуть їй пікантності.
Як приготувати швидку паску без дріжджів
Інгредієнти:
- 230 г вершкового масла;
- 440 г просіяного пшеничного борошна;
- 5 курячих яєць;
- 1 лимон (цедра);
- 180 мл молока;
- 12 г розпушувача для тіста;
- 200 г цукру;
- 60 г цукатів;
- 50 г родзинок.
Спосіб приготування:
- Протягом 5-6 хвилин збиваємо міксером яйця із цукром до пишної маси.
- Просіюємо борошно разом із розпушувачем, відправляємо в яєчну масу.
- У тісто натираємо цедру одного лимона, додаємо родзинки та сухофрукти, все ретельно перемішуємо.
- Залізні форми змащуємо олією, застилаємо пергаментом і заповнюємо тістом трохи більше, ніж наполовину.
- Відправляємо все на 35-40 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Готові паски змащуємо домашньою глазур’ю. Легко і просто у вас вийдуть смачна випічка.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)