![Не салат, а золото: накришили, перемішали — і можна подавати до столу](https://thumbor.my.ua/mkWB6ZVmWSFLwNfJBh_r0kLYQPo=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F1d4b1a709aa52449b0069f09155cb782.jpg)
Не салат, а золото: накришили, перемішали — і можна подавати до столу
Жодне яйце не полетить на смітник
Не за горами великодні свята та одним із символів цього свята є писанки. Кулінари намагаються приготувати їх дуже багато, щоби нагодувати близьких.
Якщо після свят залишилася велика кількість яєць. З них можна приготувати неймовірний салат, і "Попоїсти" ділиться чудовим рецептом. Проста у приготуванні страва сподобається і дорослим, і дітям.
Як приготувати яєчний салат з кукурудзою та куркою
Інгредієнти:
- курячі гомілки – 6 шт.;
- кукурудза солодка консервована – 300 г;
- чорний перець горошком – 15 шт.;
- перець запашний, олія оливкова, сіль – на свій смак;
- яйце куряче варене – 7 шт.;
- салат "Айсберг" — 1 шт.;
- лавровий лист – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Курячі гомілки ретельно миємо, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Додаємо перець горошком, лавровий лист і варимо протягом 30 хвилин. Даємо їм охолонути, відокремлюємо м’ясо від кістки та нарізаємо.
- Варені круто курячі яйця чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
- Листя салату рвемо на дрібні шматочки. З консервованої кукурудзи зливаємо воду.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, заправляємо оливковою олією, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Можна також приготувати незвичайний яєчний салат і подати в булочку. Ця страва здивує не лише смаком, а й подачею.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)