"Має статися щось жахливе". Ексчемпіон світу розповів, що відбудеться в бою Усик – Ф'юрі
"Має статися щось жахливе". Ексчемпіон світу розповів, що відбудеться в бою Усик – Ф'юрі

"Має статися щось жахливе". Ексчемпіон світу розповів, що відбудеться в бою Усик – Ф'юрі

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі Ріккі Хаттон поділився своїми думками про бій володаря титулів WBO, WBA, IBF та IBO Олександра Усика (21-0, 14 КО) з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО). На думку 45-річного британця, розтин, через який зірвався поєдинок Усік - Ф'юрі 18 лютого, не має вплинути на результат зустрічі.

Хаттон упевнений, що лише величезна крововтрата може змусити суддів перервати зустріч.

"Я не думаю, що Тайсон зробили глибоку рану. Я думаю, що вона заживе. Якщо вона відкриється під час бою, це не буде гарантовано означати зупинку бою. Те, що у тебе був поріз у попередніх боях, не означає, що він відкриється Знову це трохи турбує, але якщо розтин дійсно відкриється, то має статися щось жахливе, щоб суддя зупинив бій, бо на кону так багато, бо поєдинок не зупинять через невелику кровотечу або подряпину. "Я не думаю, що рана вплине на результат бою", - заявив Хаттон в ефірі Youtube-каналу boxing.news.

Відповідаючи на запитання журналіста, що станеться у бою, Хаттон зробив ставку на Тайсона.

"Можливо, у минулому бою він трохи недооцінив Нганну, знаючи, що для нього це перший професійний бій. Але я думаю, що тепер він серйозно зайнятий тренуваннями, тому що він розуміє, наскільки це буде важкий поєдинок. І те, що минулий раз він не показав свій кращий бій, я думаю, зробить його сильнішим цього разу. Він захоче повернутися і довести щось, і таке інше", – зазначив Ріккі.

На думку колишнього чемпіона, якщо Ф'юрі набере свою пікову форму, українець не зможе з ним конкурувати.

"У Тайсона є зріст, довжина рук, швидкість. Він може битися поблизу, він може битися на відстані, він може міняти стійку. Він може все. Але це буде важкий бій для нього через розмір Олександра. По суті, я думаю, що він знайде спосіб перемогти.Тайсон дуже важко читаний боєць, розумієш?У Усіка є відмінний боксерський мозок, один з найкращих у боксі, але йому доведеться витратити багато часу, щоб розібратися з Тайсоном, тому що Тайсон може все.Я думаю, що він повернеться оновленим. Він захоче виправити ситуацію після не найкращого виступу минулого разу. І я думаю, що він зробить це", – підсумував Хаттон.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader