![Дуже проста глазур на паски: не тече і не кришиться](https://thumbor.my.ua/X65BdLG__43JV96Z12HRMSFTOVE=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F261689303b2a609564a543863192e1c2.jpg)
Дуже проста глазур на паски: не тече і не кришиться
Цікава глазур на основі желатину
Ми ділились рецептом вологої та смачної грузинської паски. Тепер розповідаємо, як приготувати до неї чи до будь-якої іншої паски вдалу глазур. Традиційною глазуррю залишається білкова, однак часто вона не виходить, липне і тече.
Якщо у вас теж не виходить білкова глазур або з якихось причин ви не хочете її використовувати, зверніть увагу на наступний рецепт. Глазур на основі цукру та желатину гарно застигає, не тече, і потім не кришиться. Як зробити таку глазур, розповіли на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 200 г цукру
- 2 чайні ложки ванільного цукру
- 4 столові ложки води
- 10 г желатину
- 4 столові ложки води
Спосіб приготування:
- Заливаємо желатин водою. Залишаємо набухати.
- Ставимо на плиту сотейник з цукром. Змішуємо його з ванільним. Наливаємо воду.
- Доводимо до кипіння, щоб розчинився цукор. Знімаємо з вогню.
- Вливаємо в гарячу цукрову масу желатин. Перемішуємо.
- Збиваємо міксером в пишну піну. Глазур повинна стати білою та тягучою.
- Вона гарно та елегантно стікає з шапочки пасок. Покривати охололі паски слід одразу.
Замість ванільного цукру можна використовувати ванільний екстракт. Для цікавого кольору можна додати до глазурі харчовий барвник. Так само, до речі, можна зробити й з шоколадною глазуррю.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)