Батарея Tesla Cybertruck виявилась наполовину порожньою
Батарея Tesla Cybertruck виявилась наполовину порожньою

Батарея Tesla Cybertruck виявилась наполовину порожньою

Команда інженерів відомого автоексперта Сенді Манро розібрала електричний пікап Tesla Cybertruck. Як виявилось, батарея електричного пікапа виявилась наполовину порожньою.

Компанія Tesla в характеристиках Cybetruck заявляє, що ємність батареї пікапа становить 123 кВт-год. Як виявилось, більшість водіїв були розчаровані реальним запасом ходу, який зовсім не відповідав заявленому.

Читайте також: Власники пікапа Cybertruck виявили недоліки, які приховувала Tesla

Після багатьох негативних відгуків власників, Tesla випустила так званий “подовжувач запасу ходу”, який потрібно встановлювати у вантажному відсіку автомобіля. Проте, пристрій поки не доступний для покупців.

Майстри з команди Сенді Манро виявили несподіване пояснення низького запасу ходу Cybertruck. Після того, як робітники відкрили акумуляторну батарею, вони виявили багато простору між шаром із 4680 елементів і верхньою захисною пластиною.

Команда зазначила, що, фактично, батарея була наполовину порожня, й там, гіпотетично, вистачило б місця для ще одного шару з 4680 елементів. В такому разі постає питання, чому Tesla не розмістила їх?

Також цікаво: Автоексперт врізався в стіну на Tesla Cybertruck й заявив, що пікап важко припаркувати

Точну відповідь на це питання має лише компанія Tesla. Можливо, такий акумулятор був би занадто дорогим у виробництві та мав набагато більшу вагу.

Теги за темою
Новини Відео Tesla
Джерело матеріала
loader