/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F8c5049500bd1cd7bb58c8f6984e46c9d.jpg)
Рецепт ідеальної глазурі для паски, яка не липне: всього три інгредієнти
Ідеальна білкова глазур, яка не липне – каже про цей рецепт блогерка Крістіна Булезюк, пише Politeka.net.
Інгредієнтів потрібно всього три: білок яйця охолоджений – 2, 1 ст.цукрової пудри, щіпка солі.
Хід приготування глазурі дла паски наступний: щоб вона вийшла ідеальною, потрібно акуратно розділити білки від жовтків.
«Яйця мають бути холодні!», - наголошує блогерка на своїй сторінці в Інстаграм, додавши, що при необхідностіі можна навіть залишти окремо білки на годину в холодильнику.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Тепер починаємо збивати білки на малій швидкості, трохи додавши солі. Коли білки стануть густою піною, необхідно поступово додати стакан цукрової пудри.
«Важливо! У білок не має попадати волога, весь посуд сухий», - підкреслює господиня.
Для зміни кольору глазурі для паски можна додати харчовий барвник.
«Для декору можна використовувати все: квіти, печиво, шоколад, горіхи, фрукти що душа забажає. Обов’язково змащувати гарячі пасочки так швидше висохне глазур», - поділилася Крістіна ще однією порадою.
Рецепт ідеальної глазурі для паски.
Зазначимо, що у глазур для паски також додають лимонний сік. Рецепт такої глазурі дуже простий. Знадобляться білок яйця - 1 шт., пудра цукрова - 200-230 г., сік лимонний - 2 ч. л.
Спочатку яєчний білок необхідно влити в миску і збити виделкою. Всипати третину цукрової пудри і додати лимонний сік. Потім слід ретельно розмішати масу, поки пудра не розчиниться. Далі частинами всипати решту пудру і перемішувати віночком до однорідного стану.
Останні новини України:
Рецепт приголомшливої сирної паски за начинкою: все дуже просто.
Рецепт салату з морквою по-корейськи і крабовими паличками: приготуйте на Великдень.
Рецепт сирної паски, яка вийде дуже пухкою: не потребує вимішування.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F0b74daa014742da6e30f1c0c2403d919.jpg)
Секрети варіння ідеальних яєць: запам’ятайте, щоб готувати круті або рідкі
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F109cca3bc357c719a17c48d57e89a006.jpg)
Відпустка за кордоном: які напрямки популярні серед українців у 2025 році
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F03ece9944d451b625c65a2ec1c6b586b.jpg)
Де помилка на малюнку: лише найрозумніший знайде її за 12 секунд
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F1990472c4921bff6b58ee0f7418c22a6.jpg)
Як зберігати ягоди в холодильнику: два суперлайфхаки, які врятують від цвілі
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0cebbcf26914dc7d040610eb31c01272.jpg)
Делікатес, який доступний кожному: як швидко заготувати кабачкову ікру
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6975c2fdf7e050346bfcd062eb64d3cb.jpg)
Особисті кольори для 12 знаків Зодіаку: що радять носити астрологи
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2abe290d70ef75a6b5d7bcb3ccc92d6f.jpg)