Розмір має значення: середній розмір пеніса в Україні та інших країнах
Розмір має значення: середній розмір пеніса в Україні та інших країнах

Розмір має значення: середній розмір пеніса в Україні та інших країнах

За останніми дослідженнями, чоловіки з Еквадору та Камеруну мають член найбільшої довжини – 17,61 см, тоді як у Камбоджі цей показник сягає лише 10,04 см.

Середній розмір пеніса в Україні та інших країнах світу – у матеріалі Факти ICTV.

Середній розмір пеніса

Розмір чоловічого статевого органу залежить від різних факторів, як-от етнічна приналежність, генетичні особливості та інші фізіологічні чинники.

Зараз дивляться

Оскільки тема викликає у багатьох відверту зацікавленість, час від часу з’являються рейтинги країн, де порівнюються розміри пенісів представників різних держав.

Щоб з’ясувати це, дослідники з Німеччини переглянули понад 40 останніх досліджень, у яких брали участь представники сильної статі з 90 країн світу,  та оприлюднили інтерактивну карту з останніми точними даними.

карта пенісів

Лідером рейтингу став Еквадор (17,61 см), на другому – Камерун (16.66 см), Болівія посідає третє місце (16,5 см), а Судан (16.46 см) та Гаїті (16 см) –  четверте і п’яте.

Показники у Європі наступні: Нідерланди (15.85 см) – дев’ята сходинка, Франція зайняла 11 місце (15.75 см), а Італія (15, 24 см) –  на 19.

Середній розмір пеніса українських чоловіків дорівнює приблизно 13,97 см, американців  – 13,5 см, а представників Великої Британії – 13,1 см. Ну а хлопці з найменшими у світі членами живуть у Камбоджі.

Теги за темою
Статистика
Джерело матеріала
loader
loader