Без короля: принц Едвард і Софі замінили Чарльза III на церемонії
Без короля: принц Едвард і Софі замінили Чарльза III на церемонії

Без короля: принц Едвард і Софі замінили Чарльза III на церемонії

Брат короля Чарльза III замінив монарха на церемонії в Букінгемському палаці. Усе через те, що король проходить лікування в боротьбі проти раку.

Брат Чарльза III підмінив короля на церемонії: подробиці

Так, Принц Едвард і Софі, герцогиня Единбурзька, взяли участь у спостереженні за зміною варти. Сам захід був знаковим – 8 квітня виповнилося 120 років сердечній угоді. Це дипломатична угода між Великою Британією та Францією.

На тлі цього Едвард і Софі спостерігали, як британські та французькі військові виконували зміну варти.

Зараз дивляться

Про те, що у короля Чарльза III виявлено рак, стало відомо ще в лютому. Він прийняв рішення почати лікування від недуги, і виконував частину своїх королівських обов’язків віддалено. Але бути присутнім на публічних заходах він не має можливості.

Щодо квітневої церемонії, то принц Едвард , Софі та посол Франції оглянули війська. Це перший в історії випадок, коли в церемонії взяли участь Шотландія – країна, яка не входить до Співдружності.

Не лише Чарльз III з королівської родини пропускає заходи через недугу – Кейт Міддлтон пропустила щорічну службу на Великдень, оскільки продовжує боротьбу з раком. У дружини принца Вільяма також виявили рак, і знаменитість проходить лікування.

Джерело матеріала
loader