Баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків
Баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків

Баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків

У світі відеоігор іноді трапляються справді дивовижні ситуації, які можуть викликати як подив, так і сміх. Одним із таких курйозних випадків став незвичайний баг, що з'явився у популярній грі Red Dead Online після останнього оновлення від розробників.

Все почалося з того, що відомий контентмейкер OnlyPVPCat, який активно грає та створює контент для Red Dead Online, зіткнувся з неймовірним збоєм. Оновлення 1.32 якимось чином вплинуло на онлайн-складову гру, внісши досить несподівану "функцію".

Баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків - Фото 1

Виявилося, що після встановлення патча гравці отримали можливість… літати на своїх конях! Уявіть собі цю картину - звичайний кінь, який замість звичайної своєї фізики бігу по землі раптом злітає в повітря і починає подорожувати небами... хоча гра і не створена в жанрі фантастики.

Спостерігати за світом Red Dead Online з висоти пташиного польоту – це справді унікальний досвід. Однак невдовзі він усвідомив і потенційні загрози, які може нести цей баг.

Баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків - Фото 2

Справа в тому, що перебуваючи на "літаючому коні", гравець отримує можливість справжнього бомбардування. Скинувши вниз динаміт або коктейлі Молотова, можна завдати нищівного удару по іншим гравцям, які пересуваються внизу.

Знай.ua писав, Capcom вже готує масштабні поправки Dragon's Dogma 2: що будуть змінювати

Джерело матеріала
loader