У Харкові тривають пошуки на підприємстві, куди влучила ракета: під залами можуть бути люди
У Харкові тривають пошуки на підприємстві, куди влучила ракета: під залами можуть бути люди

У Харкові тривають пошуки на підприємстві, куди влучила ракета: під залами можуть бути люди

Загинуло п'ятеро людей.

У Харковірятувальники продовжують шукати людей під завалами підприємства, куди 20 березня влучила російська ракета. Є ймовірність, що під уламками конструкцій можуть бути тіла загиблих.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС. 

"Наразі тривають роботи з розбирання понівечених вибухами конструкцій будівлі та розчищення усіх поверхів від залишків згорілих виробів з паперу та тканини", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що внаслідок ворожого удару по місту напередодні сталися руйнування, а також пожежа на цивільному виробничому підприємстві. Відомо про п'ятьох загиблих та дев'ятьох потерпілих. Крім того, кілька осіб вважають зниклими безвісти.

Міський голова Ігор Терехов в ефірі телемарафону повідомив, що окупанти вдарили ракетою Х-35. Завтра, 22 березня, у місті буде оголошено день жалоби. 

"Це цивільний об'єкт - поліграфія, (фабрика) меблів. Жодного військового тут не було. Поранені та загиблі - це мирні, цивільні люди. Це жахливо", - сказав міський голова.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Задихаюсь! Прощавай!”. Харків’яни після обстрілу прощалися телефоном з рідними з-під уламків

Згодом стало відомо, що росіяни атакували підприємство в Харкові. Внаслідок атаки було пошкоджено восьмиповерхівку та виробничий цех в Холодногірському районі. Спалахнула звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції.

  • Вночі Росія вдарила крилатими і балістичними ракетами: скільки цілей було знищено
  • У Миколаєві пролунав гучний вибух: що відомо про атаку та жертв
  • У Києві та двох областях оголошено повітряну тривогу: що відомо
Джерело матеріала