Помилки у платіжці за газ: чи можна їх виправити
Помилки у платіжці за газ: чи можна їх виправити

Помилки у платіжці за газ: чи можна їх виправити

Помилки у платіжці за газ: чи можна їх виправити

Відповідь дали у компанії «Нафтогаз України».

Попри війну, українці мають своєчасно здійснювати оплату комунальних послуг. Зокрема, необхідно щомісяця плати за газ та передавати показники газового лічильника. Бувають випадки, коли побутовий споживач припустився помилки під час оплати газового рахунку. На Facebook-сторінці компанії «Нафтогаз України» розповіли, що потрібно робити у такому випадку.

У компанії пояснили, що якщо клієнт вказав у призначенні платежу свої дані або перерахували гроші на чужий розрахунковий рахунок, то цю ситуацію можна виправити.

Для цього необхідно:

  • написати заяву в довільній формі на повернення переплати;
  • додати до пакета документів копію паспорта та ідентифікаційного коду;
  • зробити чітке фото квитанції з банку (не чеку з термінала) з помилковою оплатою та передати їх одним зі зручних способів:  на електронну пошту client@gas.ua або поштою на адресу: 25009, м. Кропивницький, вулиця Соборна, 1А, ТОВ «ГК «Нафтогаз України».

«Якщо кошти необхідно повернути на картку, надішліть довідку з реквізитами банку, а щоб перенести гроші на вірний особовий рахунок - заяву про перенесення», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що деякі українці почали отримувати третю платіжку за газ. Адвокатка Адвокатського бюро «Івана Хомича» Олена Воронкова, розповіла, що означає ця платіжка та за що потрібно платити.

Джерело матеріала
loader