/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F433%2F60fc200fe7f80f7bc1c4be4e1ee65703.jpg)
Млинці з маком: рецепт смачного десерту
Макова начинка — один із найпопулярніших варіантів для солодощів: завиванців, пиріжків та млинців. Вона чудово комбінується зі свіжими чи перетертими вареними фруктами з узвару, родзинками, горіхами та медом.
А яка ж Масляна без млинців? Рецепт приготування смачного десерту – читайте в матеріалі Факти ICTV.
Рецепт млинців з маком
Тісто для млинців із маковою начинкою можна зробити з будь-яких продуктів. Наприклад, на , чи
Зараз дивляться
Інгредієнти:
- 250-300 г борошна
- 250-300 мл молока
- 2 яйця
- 80 г цукру
- 5 г солі
- 3 ст. л. рослинної олії
Для начинки млинців з маком
- 1 склянка маку
- 2 ст. л. меду або цукру
- 50 мл молока або вершків
Приготування млинців з маком
Як зробити млинці з маком? Рецепт простий: мак потрібно залити окропом та залишити під кришкою на ніч, щоб він набух. Але якщо у вас є готова макова начинка, замочувати її вже не треба.
- Змішайте мак з медом або цукром, молоком чи вершками, щоб отримати отримаєте густу макову начинку.
- Приготуйте млинці. У мисці збийте яйце разом з молоком, цукром і сіллю. Поступово додавайте борошно і продовжуйте збивати, доки не отримаєте рідку консистенцію без грудочок. Потім влийте олію і знову перемішайте. Залиште тісто на 15-20 хв.
- Розігрійте пательню на середньому вогні. Додайте невелику кількість олії. Налийте тонкий шар тістата швидко розподіліть його по всій поверхні пательні.
- Після того, як млинець стане золотавого кольору, переверніть його на інший бік. Повторюйте процес з рештою тіста.
- Викладіть на млинці макову начинку, згорніть рулетом, конвертом, трикутником або у вигляді мішечка.
Смачні млинці з маком готові. Подавайте зі сметаною, медом, свіжими або консервованими ягодами.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F5731594b18524c7d66e1289919ef2244.png)
У колишній водонапірній вежі звели один із найвищих будинків у США
Фокус
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F04fac2beff98586e59d8d1986397047c.jpg)
Подарує вдвічі більший врожай наступного року: як обрізати смородину влітку
Gazeta UA
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fea4471e3140f5bde3304666ea68d4812.jpg)
Спальня Емми Антонюк втілює ніжність у деталях: кадри інтимного простору блогерки
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Ffe922abc2b29c308ffef7af4cf86512e.jpg)
Емоційні гойдалки: ТОП-6 пар знаків зодіаку, кому липень обіцяє драму у коханні
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F8a8bd84cb0888de2fcc1f7426c172c05.jpg)
Чому досвідчені господині обов’язково додають вершки у фарш для котлет: кулінарний секрет
TSN
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F840b1d1b51f01985ce91ad86e62fda54.jpg)
Ці 5 квітів можна посадити у липні: зацвітуть за лічені тижні
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa20a165701d002b1e7d6322ac6b91a37.png)
Баклажани, які затьмарять м’ясо: цю страву ви готуватимете знову і знову
Telegraf