На Черкащині ТЦК видають повістки цілодобово
На Черкащині ТЦК видають повістки цілодобово

На Черкащині ТЦК видають повістки цілодобово


Перерва робиться тільки на комендантську годину. Були випадки, коли військовозобов’язані самі прибували до військкомату в нічний час.

На Черкащині територіальні центри комплектування працюють цілодобово, окрім комендантської години, і протягом усього часу роботи в разі потреби виписують повістки військовозобов’язаним. Про це заступник начальника Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Скрипник повідомив вУкраїнське радіо Черкаси.

Посадовець зазначив, що до положення про ТЦК внесли зміни щодо графіка роботи.

“Згідно з цими змінами ТЦК працюють цілодобово за формулою 24/7. Повістки вручаються цілодобово, окрім комендантської години. Також, якщо військовозобов’язаний сам прибув в нічний час до ТЦК, ми йому надаємо повну консультацію, виписуємо повістку і пропонуємо прийти зранку”, – пояснив Скрипник.

За словами заступника начальника ТЦК було п’ять випадків, коли військовозобов’язані самі прибували до військкомату в нічний час.

“Ми працюємо, у нас працюють групи, які відповідають за ті чи інші напрямки життєдіяльності територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Кожна група може надати консультацію з будь-якого питання”, – додав посадовець.

Нагадаємо, Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини реагує на всі скарги, які надходять щодо неправомірних дій працівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Проте значна частина з них виявляється фейком.



Теги за темою
Черкаси
Джерело матеріала
loader
loader