На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати

На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати

На Рівненщині правоохоронці затримали чоловіка, який намагався продати гранату типу «Ф1» за 1500 гривень. Про це повідомила прес-служба поліції регіону.

- 29-річний житель Млинова на початку лютого за аналогічну суму він збув боєприпас типу «РГД-5», який підтвердив результати експертизи, - йдеться у повідомленні.

Чоловік був затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу. Розглядається можливість оголошення йому про підозру в частині 1 статті 263 КК України та обрання запобіжного заходу. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за злочини проти власності. За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого статтею 263 КК України, йому може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

  • 22 лютого в Олександрівській лікарні у Києві в одного з пацієнтів виявили боєприпаси. Співробітники охорони Міноборони оперативно вилучили гранати, ніж та магазини від автомата Калашнікова.
  • 16 січня в Солом'янському районі Києва поліція виявила в одного з місцевих жителів патрони та гранати, а потім у квартирі знайшла вогнепальну зброю, міни та наркотики.
  • 3 серпня правоохоронці викрили депутата місцевої ради у Харківській області, який торгував зброєю. Політик рекламував свої товари в інтернеті та надсилав їх поштою.
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати - Фото 1
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати - Фото 2
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати - Фото 3
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати - Фото 4
На Рівненщині затримали чоловіка, який продавав гранати - Фото 5
Фото
Фото
26 Лютого12:14
Джерело матеріала
loader
loader