Дотримуйтеся інструкцій: як прибрати пін-код із SIM-картки
Дотримуйтеся інструкцій: як прибрати пін-код із SIM-картки

Дотримуйтеся інструкцій: як прибрати пін-код із SIM-картки

Можливість видалення пін-коду з SIM-картки зазвичай цікавить користувачів, які не хочуть щоразу вводити його, вмикаючи телефон або змінюючи оператора. Хоча використання пін-коду є важливим для безпеки смартфону та особистих даних, дехто вважає його незручним або ж надмірним способом захисту.

Є кілька способів видалення пін-коду з SIM-картки, тож ви можете обрати той, який вам найбільше підходить. Факти ICTV підготували для вас детальні інструкції.

Як прибрати пін-код із SIM-картки на iPhone

Якщо у вашого iPhone одна SIM-картка або картка eSIM, вам слід відкрити меню Параметри. В ньому оберіть пункт Стільниковий зв’язок або Стільникові дані, а далі – пункт Пін-код SIM-картки, натиснувши опцію Вимкнути.

Зараз дивляться

Якщо у вашого смартфона дві картки eSIM, тоді після пункту Стільниковий зв’язок вам слід обрати номер, зміни в якому ви хочете зробити. Після цього так само заходите в пункт Пін-код SIM-картки та вимикаєте його.

Якщо після цього телефон попросить вас підвердити дію відповідним запитом, введіть свій поточний пін-код. Після цього оберіть Готово. Якщо ви ніколи не встановлювали власний пін-код, введіть стандартний із SIM-картки, вказаний оператором стільникового зв’язку. Не намагайтеся його вгадати, щоби не заблокувати пристрій.

Як прибрати пін-код із SIM-картки на Android

Увійдіть в меню Налаштування на своєму телефоні. Знайдіть розділ Паролі та безпека або схожий. Оберіть пункт Конфіденційність і ви одразу побачите опцію Блокування SIM-картки. Якщо у вас на телефоні встановлена не одна SIM-картка, оберіть ту, зміни до якої ви хочете внести. Піля цього знімаєте блокування картки та вводите свій поточний пін-код. Щойно ви це зробите, блокування вашого смартфона через пін-код буде прибрано.

Пам’ятайте, що вимкнення PIN-коду може зробити ваш телефон менш захищеним. Ретельно зважте, чи дійсно вам потрібно вимикати його. Якщо так, то будьте обережні зі збереженням та використанням свого смартфона.

Джерело матеріала
loader