Це вам не BMW чи Mercedes: який автомобіль був першим у житті чемпіона світу Усика
Це вам не BMW чи Mercedes: який автомобіль був першим у житті чемпіона світу Усика

Це вам не BMW чи Mercedes: який автомобіль був першим у житті чемпіона світу Усика

2 лютого британський балакучий боксер отримав серйозне розсіченнянад правим під час одного зі спарингів. Через це довелось перенести двобій проти Олександра Усика, який повинен був відбутись 17 лютого. Тепер боксери вийдуть у ринг 18 травня у Саудівській Аравії.

На якому автомобілі їздив чемпіон світу

Однак далеко не усі вірять у те, що поєдинок Усик – Ф'юрі таки відбудеться навесні 2024-го. Багато хто впевнений, що Тайсон знову знайде причину, яка відтермінує бій. Хоча у цьому разі британець повинен буде сплатити штраф.

Є й позитив у перенесенні зустрічі. Усик може насолодитись відпочинком у сімейному колі, де нещодавно відбулось поповнення. У Боксера народилась донечка, якій дали ім'я Марія. Дівчинку вже похрестили. Натомість Ф'юрі відновив підготовку до двобою.

Вже зазначалось, що Усик має найбільший у своїй кар'єрі контракт за бій проти Ф'юрі. Тому може солідно збагатитись. Олександр завдяки своїй праці може багато чого собі дозволити у фінансовому плані. Однак раніше такої можливості у чемпіона світу не було.

Перша зарплата Усика в житті склала 37-39 гривень, за які зараз мало що можна купити у магазині. Тепер стало відомо, яка перша автівка була у житті боксера.

ВАЗ 2106,
– перший автомобіль Олександра.

Тепер чемпіон світу їздить на елітних автівках, які заслужив.

Наприклад, у 2023-му році Усик придбав собі розкішний BMW M760Li xDrive 2022-го року випуску. У базовій комплектації такий автомобіль коштує щонайменше 120 тисяч доларів.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader