У Житомирській області загинули сім чоловіків
У Житомирській області загинули сім чоловіків

У Житомирській області загинули сім чоловіків


Напередодні семеро жителів Вінницької області приїхали до будинку, який винаймався для проживання на період роботи в одній з агрофірм.

В одному з сіл Житомирської області виявили загиблими сімох чоловіків. По це Нацполіція у вівторок, 6 лютого.

“Близько 9:00 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця села Великих Низгірців Семенівської громади про те, що в одному з будинків він виявив тіла чоловіків без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 5 лютого семеро жителів Вінницької області приїхали до будинку, який винаймався для проживання на період роботи в одній з агрофірм. А вже сьогодні до місцевого жителя села звернулася дружина одного з чоловіків, який не виходив на зв’язок. При відвідуванні будинку було виявлено сім чоловіків без ознак життя. Попередня причина їх загибелі – отруєння чадним газом.

Зараз на місці працюють поліцейські, працівники ДСНС, медики та газова служба. Слідчі встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч.2 ст.272 КК України).

Нагадаємо, в Україні зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом і продуктами горіння: за даними екстреної медичної служби, з 1 грудня 2023 по 15 січня 2024 року зафіксовано 103 випадки отруєння.

Раніше на Львівщині від отруєння чадним газом загинуло п’ятеро людей. Медикам вдалося врятувати життя двом дітям.



Джерело матеріала
loader
loader