/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fa36144b3ea9d6db36cd00f049e970039.jpg)
Як по-корейськи, але з секретом: готуємо пікантну закуску по-новому
Її можна подавати як гарнір і як самостійну страву
Пікантна морква по-корейськи – найчастіший гість на наших столах. Ми подаємо її як самостійну страву і навіть додаємо до різноманітних салатів.
Але сьогодні ми приготуємо моркву… по-грузинськи. Таку гостру закуску за рецептом Shuba ваші гості точно не забудуть і попросять поділитися рецептом. Вся справа в секретному інгредієнті – волоських горіхах. Саме вони надають овочевій закусці хрумкості та грузинської пікантності.
Як приготувати моркву по-грузинськи
Інгредієнти на 4 порції:
- морква – 1 кг;
- волоські горіхи – 100 г;
- сіль — 1 ч. л.;
- олія – 100 мл;
- цукор — 1 ч. л.;
- перець чорний мелений – 0.5 ч. л.;
- коріандр мелений – 1 ч. л.;
- приправа "Хмелі-суннелі" — 1 ч. л.;
- паприка мелена — 1 ч. л.;
- часник, зубчики – 4 шт.;
- оцет яблучний – 60 мл.
Спосіб приготування:
- Моркву миємо та відправляємо в холодну воду на 1 годину. Через вказаний час чистимо від шкірки та натираємо на тертці для корейської моркви. Підготовлену моркву солимо, трохи віджимаємо, щоб вона пустила сік.
- Очищені волоські горіхи подрібнюємо блендером, відправляємо до моркви та перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією без запаху, додаємо цукор та спеції, додаємо і пропущений через прес часник. Все ретельно перемішуємо та заливаємо отриманою заправкою моркву.
- Туди ж додаємо яблучний оцет, знову перемішуємо та відправляємо у холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
Ця закуска — відмінний гарнір до улюбленого м’яса, картоплі, рибних страв. Спробуйте і переконайтеся самі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1f67cf57b81b5868abac6a63e4eda56d.jpg)
Тільки захаращують простір: організатори назвали, що треба прибрати з домашнього офісу
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8d80ad6facfbf45352ceb1aaaf3eb70a.png)
Забуті курорти Арабатської Стрілки: як окупація знищила туристичний рай Херсонщини
Telegraf
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb5c7a4483ac21ea8a71608732407f2f6.jpg)
Колорадського жука взагалі не буде на городі: посадіть ці рослини
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fa7d96cf3841e230bc514308d9d47cc91.jpg)
Як нагодувати всю сім'ю кабачками - неймовірно простий рецепт
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F9e3e3bc54371384cb07dc90f1f6fd43d.jpg)
Де 3 відмінності між спортсменками: тільки люди із "зором орла" вгадають
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F25e9befb7dafff1f5fe073938297d5cd.jpg)
Не вилка, стакан, половник і тьорка: як правильно називати кухонне приладдя українською
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3b05fa2c671bb75cfcc3f1dd740d8513.jpg)
7 корисних ідей, як використовувати старі коробки з-під взуття вдома
24tv