Свіжість, ситість та пікантність: ще один приголомшливий салат до Нового року
Свіжість, ситість та пікантність: ще один приголомшливий салат до Нового року

Свіжість, ситість та пікантність: ще один приголомшливий салат до Нового року

Феєрія смаків із простих продуктів

Ми не представляємо наш новорічний стіл без найрізноманітніших салатів. Що може бути простіше ніж нарізати необхідні інгредієнти, додати заправку і подати до столу? Попри простоту приготування, салати завжди присутні і на святкових столах і під час сімейного обіду.

Якщо шукаєте особливий салат на Новий рік, рекомендуємо приготувати м’ясний салат за рецептом Shuba. Філе курки додасть йому ситості, свіжий огірок — свіжості, а консервований ананас і болгарський запечений перець — пікантності. Спробуємо?

Як приготувати салат з курячого філе та ананасу

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряче філе — 300 г;
  • огірок — 3 шт.;
  • перець болгарський червоний – 2 шт.;
  • ананас консервований — 500 г;
  • волоські горіхи — 50 г;
  • майонез 67% — 50 г;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Філе відварюємо до готовності, даємо охолонути та розбираємо на волокна.
  2. Перець запікаємо протягом 30 градусів у духовці при температурі 200 градусів.
  3. Подрібнюємо горіхи, огірок ріжемо кубиками. Перець очищаємо від насіння та нарізаємо.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо консервований подрібнений ананас.
  5. До салату додаємо сіль, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.

Якщо після новорічної ночі залишиться небагато салату, його потрібно правильно зберегти. Так ви заощадите блюдо на довгий час.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader