Феєрія смаків із простих продуктів
Ми не представляємо наш новорічний стіл без найрізноманітніших салатів. Що може бути простіше ніж нарізати необхідні інгредієнти, додати заправку і подати до столу? Попри простоту приготування, салати завжди присутні і на святкових столах і під час сімейного обіду.
Якщо шукаєте особливий салат на Новий рік, рекомендуємо приготувати м’ясний салат за рецептом Shuba. Філе курки додасть йому ситості, свіжий огірок — свіжості, а консервований ананас і болгарський запечений перець — пікантності. Спробуємо?
Як приготувати салат з курячого філе та ананасу
Інгредієнти на 4 порції:
- куряче філе — 300 г;
- огірок — 3 шт.;
- перець болгарський червоний – 2 шт.;
- ананас консервований — 500 г;
- волоські горіхи — 50 г;
- майонез 67% — 50 г;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Філе відварюємо до готовності, даємо охолонути та розбираємо на волокна.
- Перець запікаємо протягом 30 градусів у духовці при температурі 200 градусів.
- Подрібнюємо горіхи, огірок ріжемо кубиками. Перець очищаємо від насіння та нарізаємо.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо консервований подрібнений ананас.
- До салату додаємо сіль, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
Якщо після новорічної ночі залишиться небагато салату, його потрібно правильно зберегти. Так ви заощадите блюдо на довгий час.