Тарталетки з різноманітними начинками виглядають дуже гарно на святковому столі. Більше того, вони готуються дуже швидко - саме те, що потрібно в новорічну ніч.
Спробуйте приготувати ці дві смачні начинки для тарталеток і ви залишитеся задоволені, а святковий стіл буде виглядати яскраво і апетитно.
Тарталетки з печінкою тріски
Інгредієнти:
- тарталетки – 15 шт.;
- 2 яйця;
- 1 свіжий огірок;
- 150 г печінки тріски;
- 80 г плавленого сиру;
- Зелена цибуля.
Приготування:
Відваріть яйця протягом 10 хвилин у окропі, охолодіть, натріть яйця та плавлений сир на дрібній тертці. Наріжте маленькими кубиками огірок. Дрібно наріжте зелену цибулю.
З'єднайте всі інгредієнти з печінкою тріски та перемішайте. Тарталетки наповніть готовою начинкою, прикрасивши шматочком огірка та зеленою цибулею.
Тарталетки з морквою та сиром
Інгредієнти:
- тарталетки – 8 шт.;
- 1 смачна морква;
- 2 яйця;
- 120 г твердого сиру;
- 3 зубчики часнику;
- майонез,
- петрушка для оздоблення.
Приготування:
На великій тертці натріть свіжу морквину, яйця та сир, а часник – на дрібній. Заправте майонезом, за потреби трохи підсоліть. Готовою начинкою заповніть тарталетки, а верх прикрасьте зеленню петрушки.
Раніше ми повідомляли, що ця страва підкорює відразу всіх: рецепт салату "Мурашник" - легко та просто на Новий рік.
Так само стало відомо, що зігріє не тільки ваше тіло, а й душу: рецепт гарячого святкового пуншу з 5 інгредієнтів.