Обов’язково приготуйте його до святкового столу
Ми ділились рецептом красивих тарталеток з лососем. Тепер розповідаємо, як приготувати оригінальний рулет з начинкою на Новий рік.
Закуска точно стане окрасою будь-якого святкового столу. Вона нескладно готується, а поєднання продуктів — чудове. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- лаваш – 250 г
- буряк варений – 1 шт
- морква варена – 1 шт
- яйця варені – 2 шт
- сирок плавлений – 3 шт
- часник – 3 зубчики
- листя салату – до смаку
- майонез – по 1 ст. л на кожен рулет
Спосіб приготування:
- Великий лаваш розрізаємо на 4 частини так, щоб отримати 1 великий прямокутник і ще 3, розміром вдвічі менше, ніж перший, великий.
- Для першої начинки натираємо відварені буряки, плавлений сирок і зубчик часнику. Заправляємо масу майонезом, ретельно перемішуємо.
- Рівним шаром викладаємо на лист лаваша. Щільно загортаємо, прибираємо вбік.
- Натираємо відварену моркву, додаємо тертий плавлений сир. Також кладемо подрібнений часник, заправляємо майонезом.
- Для третьої начинки натираємо яйця, плавлений сир, часник. Заправляємо майонезом. Викладаємо яєчну масу рівним шаром на лаваш, а зверху викладаємо шар салатного листя.
- Великий шматок лаваша змащуємо тонким шаром майонезу. Викладаємо одразу 3 приготовлені нами рулети.
- Загортаємо все в один великий рулет якомога щільніше. Обмотуємо його щільно харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.
Перед подачею залишається лише нарізати рулет на шматочки. Також ми ділились цікавою італійською варіацією салату "олів’є".