Дивовижний бюджетний рулет "Потрійний Дракон": гості зметуть цю красиву закуску першою
Дивовижний бюджетний рулет "Потрійний Дракон": гості зметуть цю красиву закуску першою

Дивовижний бюджетний рулет "Потрійний Дракон": гості зметуть цю красиву закуску першою

Обов’язково приготуйте його до святкового столу

Ми ділились рецептом красивих тарталеток з лососем. Тепер розповідаємо, як приготувати оригінальний рулет з начинкою на Новий рік.

Закуска точно стане окрасою будь-якого святкового столу. Вона нескладно готується, а поєднання продуктів — чудове. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • лаваш – 250 г
  • буряк варений – 1 шт
  • морква варена – 1 шт
  • яйця варені – 2 шт
  • сирок плавлений – 3 шт
  • часник – 3 зубчики
  • листя салату – до смаку
  • майонез – по 1 ст. л на кожен рулет

Спосіб приготування:

  1. Великий лаваш розрізаємо на 4 частини так, щоб отримати 1 великий прямокутник і ще 3, розміром вдвічі менше, ніж перший, великий.
  2. Для першої начинки натираємо відварені буряки, плавлений сирок і зубчик часнику. Заправляємо масу майонезом, ретельно перемішуємо.
  3. Рівним шаром викладаємо на лист лаваша. Щільно загортаємо, прибираємо вбік.
  4. Натираємо відварену моркву, додаємо тертий плавлений сир. Також кладемо подрібнений часник, заправляємо майонезом.
  5. Для третьої начинки натираємо яйця, плавлений сир, часник. Заправляємо майонезом. Викладаємо яєчну масу рівним шаром на лаваш, а зверху викладаємо шар салатного листя.
  6. Великий шматок лаваша змащуємо тонким шаром майонезу. Викладаємо одразу 3 приготовлені нами рулети.
  7. Загортаємо все в один великий рулет якомога щільніше. Обмотуємо його щільно харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.

Перед подачею залишається лише нарізати рулет на шматочки. Також ми ділились цікавою італійською варіацією салату "олів’є".

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader