Готуйте одразу п’ять тарілок: цей "Баварський" салат зметуть зі столу одразу ж
Готуйте одразу п’ять тарілок: цей "Баварський" салат зметуть зі столу одразу ж

Готуйте одразу п’ять тарілок: цей "Баварський" салат зметуть зі столу одразу ж

Жодної метушні та мороки на кухні

Салати — завжди чудовий варіант для новорічного столу. І якщо не хочеться пригощати гостей олів’є, оселедцем під "Шубою" або "Мімозою", пропонуємо незвичайний "Баварський" салат.

Ця проста страва з курячим філе та сиром за рецептом Shuba точно стане головною зіркою вашого столу. По-перше, готується воно просто: вам потрібно лише обсмажити чи відварити куряче філе, підсушити сухарики та змішати їх із помідорами, сиром та заправкою. По-друге, салат вийде настільки смачним, що гості просто ахнуть від насолоди.

Як приготувати салат "Баварський"

Інгредієнти на 2 порції:

  • куряча грудка — 1 шт.;
  • томати — 2 шт.;
  • хліб білий, скибочка — 3 шт.;
  • твердий сир — 100 г;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • гірчиця медова — 1 ч. л.;
  • часник, зубчики — 3 шт.;
  • соус соєвий — 1 ч. л.;
  • петрушка, пучок – 1 шт.;
  • олія соняшникова — 20 г

Спеції для курки:

  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 1/2 ч. л.;
  • соус соєвий — 1 ст. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.;
  • копчена паприка — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Сир, помідори, хліб нарізаємо на маленькі шматочки, подрібнюємо зелень.
  2. Курячі грудки миємо, нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на сковороді з олією. Додаємо спеції та соєвий соус, обсмажуємо до золотистого кольору, даємо охолонути.
  3. На цій же сковороді обсмажуємо шматочки хліба, поки вони не стануть хрусткими або ж підсушуємо їх у духовці, збризкавши олією.
  4. У салатник відправляємо курячі грудки, сухарики, помідори, сир і зелень у салатник.
  5. В іншій мисці змішуємо сметану, натертий часник, гірчицю та соєвий соус, перемішуємо до однорідного стану та отриманим соусом заправляємо салат.
Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader