Печінку тепер готуватимете тільки так: найсмачніша закуска, яка прикрасить навіть святковий стіл
Печінку тепер готуватимете тільки так: найсмачніша закуска, яка прикрасить навіть святковий стіл

Печінку тепер готуватимете тільки так: найсмачніша закуска, яка прикрасить навіть святковий стіл

Закуску полюблять навіть ті, хто не дуже любить печінку

Важко уявити новорічний стіл без найрізноманітніших закусок. Готуються вони швидко, а на смак виходять фантастичними.

Саме тому разом із "Главредом" пропонуємо приготувати закуску з печінки. Ця вишукана страва порадує своїм чудовим смаком навіть тих, хто печінку не любить. До того ж такі рулетики стануть справжньою окрасою вашого новорічного столу.

Як приготувати печінкові млинцеві рулетики з морквою

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 500 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • яйце сире — 2 шт.;
  • молоко — 200-250 мл;
  • сіль, чорний мелений перець — на свій смак.

Для начинки:

  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • сметана — 3 ст.л.;
  • сухий часник, сіль, чорний мелений перець — до свого смаку;
  • яйце варене — 8 шт.

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку миємо, чистимо і збиваємо в міксері до однорідного стану.
  2. В отриману масу додаємо яйця, молоко та борошно, сіль та чорний перець, все збиваємо до рідкого стану.
  3. Моркву та цибулю чистимо, подрібнюємо та обсмажуємо на сковороді зі сметаною та спеціями.
  4. Для другої частини начинки чистимо яйця, натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.
  5. З печінкового тіста на сковороді з олією обсмажуємо до золотистого кольору млинці.
  6. Кожен млинець змащуємо яйцем з майонезом, викладаємо з одного краю морквяну начинку, загортаємо в рулет, розрізаємо на дві частини та подаємо на стіл.

До речі, з печінки можна приготувати незвичайний салат за рецептом "Телеграфа". Ця незвичайна страва відмінно підійде навіть до новорічного столу.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader