Закуску полюблять навіть ті, хто не дуже любить печінку
Важко уявити новорічний стіл без найрізноманітніших закусок. Готуються вони швидко, а на смак виходять фантастичними.
Саме тому разом із "Главредом" пропонуємо приготувати закуску з печінки. Ця вишукана страва порадує своїм чудовим смаком навіть тих, хто печінку не любить. До того ж такі рулетики стануть справжньою окрасою вашого новорічного столу.
Як приготувати печінкові млинцеві рулетики з морквою
Інгредієнти:
- куряча печінка — 500 г;
- борошно — 3 ст. л.;
- яйце сире — 2 шт.;
- молоко — 200-250 мл;
- сіль, чорний мелений перець — на свій смак.
Для начинки:
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- сметана — 3 ст.л.;
- сухий часник, сіль, чорний мелений перець — до свого смаку;
- яйце варене — 8 шт.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку миємо, чистимо і збиваємо в міксері до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо яйця, молоко та борошно, сіль та чорний перець, все збиваємо до рідкого стану.
- Моркву та цибулю чистимо, подрібнюємо та обсмажуємо на сковороді зі сметаною та спеціями.
- Для другої частини начинки чистимо яйця, натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.
- З печінкового тіста на сковороді з олією обсмажуємо до золотистого кольору млинці.
- Кожен млинець змащуємо яйцем з майонезом, викладаємо з одного краю морквяну начинку, загортаємо в рулет, розрізаємо на дві частини та подаємо на стіл.
До речі, з печінки можна приготувати незвичайний салат за рецептом "Телеграфа". Ця незвичайна страва відмінно підійде навіть до новорічного столу.