Найкращий новорічний рецепт: півкіло філе, два апельсини — і гості у захваті
Найкращий новорічний рецепт: півкіло філе, два апельсини — і гості у захваті

Найкращий новорічний рецепт: півкіло філе, два апельсини — і гості у захваті

Свіжа ідея для святкового столу

Жоден новорічний стіл не обходиться без гарячих страв. І якщо хочеться здивувати близьких та гостей, пропонуємо приготувати незвичайну курку в апельсиновому соусі.

Пікантний соус зробить м’ясо м’яким та незабутнім. Курочка за рецептом Smachnonews вийде настільки смачною, що гості з’їдять усю та попросять добавки.

Як приготувати курку в апельсиновому соусі.

Інгредієнти на 3-4 порції:

  • 500 г курячого філе;
  • 2 апельсини;
  • 2 зубчики часнику;
  • перець чилі;
  • 30 г борошна;
  • 15 г меду;
  • 10 мілілітрів рослинної олії;
  • половина чайної ложки сухого імбиру;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, сухим паперовим рушником і нарізаємо середніми шматочками. Посипаємо м’ясо спеціями та перемішайте.
  2. Натираємо половину апельсина, вичавлюємо сік, додаємо пропущений через прес часник, дрібно нарізаний перець, ретельно перемішуємо.
  3. В отриману суміш додаємо мед, імбир, все солимо і знову перемішуємо.
  4. Шматочки курячого м’яса обвалюємо в борошні та обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.
  5. Готовий соус додаємо в м’ясо і варимо до загусання.

Курку в апельсиновому соусі подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader