Подавайте рулети по одному — так ви розтягнете задоволення
Ми звикли з крабових паличок на новорічний стіл готувати лише класичний салат. А якщо проявити фантазію і приготувати незвичайну закуску?
До того ж, для такої страви за рецептом 1000 Menu вам потрібно мінімум інгеридентів, приготувати начинку з них і щільно загорнути її в лаваш. Такий рулет не тільки ефектно виглядає, але ще й радує рецептори вуксів. Спробуйте подати таку закуску на новорічний стіл і ви не відтягнете від неї гостей.
Як приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками
Інгредієнти:
- лаваш тонкий (лист) — 100 г;
- крабові палички — 400 г;
- вершковий сир — 150 г;
- твердий сир — 100 г;
- кріп — 50 г;
- яйця — 2 шт.
Спосіб приготування:
- Крабові палички попередньо розморозьте, очистіть і натріть на дрібній тертці.
- Яйця відваріть круто. Охолодіть і також натріть їх на великій тертці.
- Твердий сир натріть на дрібній тертці. Кріп помийте, обсушіть і дрібно порубайте.
- Лист лаваша розгорніть і рівномірно змастіть вершковим сиром (за бажанням можете додати майонез або інший соус), зверху посипте кропом.
- Далі викладіть шар натертого сиру та шар варених яєць, зверху рівномірно розподіліть терті крабові палички.
- Згорніть лаваш щільним рулетом, загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на 1 годину для охолодження та просочення. Перед подачею наріжте рулет на шматочки.
Раніше ми розповідали, як правильно вибрати крабові палички. Вам ці знання знадобляться.