Легкий, яскравий, дуже смачний салат
Серед оригінальних та складніших у приготуванні страв типу "Шуби" на новорічному столі хочеться бачити й легкі освіжаючі салати. Однак навіть простий овочевий салат можна зробити красивим і незвичайним.
Достатньо додати до страви кульки з фети з маслинами – і вона заграє новими барвами. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати овочевий салат з кульками з фети
Інгредієнти:
- 200 г помідорів
- 200 г огірків
- 200 г болгарського перцю
- 200 г фети чи бринзи
- 10–15 маслин або оливок без кісточок
- зелень за смаком
- 3 ст. л. олії
- 2 ст. лимонного соку
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
- Помідори нарізати кубиками, огірки нарізати соломкою, перець очистити від насіння і нарізати соломкою.
- Для заправки змішати олію та лимонний сік, посолити, поперчити.
- Змішати помідори, огірки, перець.
- Додати заправку, перемішати.
- Фету розім’яти виделкою.
- Зелень дрібно нарізати, додати до фети, перемішати.
- Сформувати невеликі плескачі, покласти в цент маслину, сформувати кульки.
- На тарілку викласти салат, зверху викласти кульки із фети.
Раніше ми публікували рецепт чудового салату з мандаринами. Ця закуска з мандаринами, хамоном та адигейським сиром просто розкішна.