Жодних більше "Шуб" на вашому столі
Символ 2024 — Зелений Дерев’яний Дракон — дуже перебірливий в їжі. Саме з цієї причини його потрібно здивувати та задобрити незвичайною стравою.
Саме з цієї причини ми з Shuba ми ділимося рецептом закуски, про яку ви раніше могли не чути — фаршированих буряків під шапочкою з моцарели. Ця розкішна страва здивує ваші смакові рецептори.
Як приготувати фарширований буряк під шапочкою з моцарели
Інгредієнти на 4 порції:
- буряк варений — 500 г;
- яловичий фарш — 300 г;
- сир моцарела — 500 г;
- сало сиров’ялене — 200 г;
- ковбаса салямі — 200 г;
- панірувальні сухарі — 3 ст. л.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник, зубчики — 5 шт.;
- вино біле сухе — 50 мл;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Сало та ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо. Обсмажуємо все у глибокій сковороді.
- Чистимо цибулю, дрібно шаткуємо і додаємо до сала та ковбаси. Обсмажуємо все до м’якості цибулі.
- В отриману масу додаємо фарш, солимо, перчимо і смажимо, розбиваючи лопаткою грудки. Після того додаємо вино і гасимо до його випаровування.
- Варений буряк чистимо, розрізаємо навпіл. У кожній половинці робимо поглиблення та викладаємо начинку з фаршу. Все накриваємо шматочками моцарели та присипаємо панірувальними сухарями.
- Фаршировані буряки відправляємо в нагріту до 180 ° C духовку і запікаємо, поки сир не розплавиться, а сухарі зверху не підрум’яняться.
Раніше ми розповідали, що робити із залишками їжі після новорічної ночі. Ці хитрощі вам знадобляться.