Конвертики сподобаються і Дракону, і гостям
Напередодні новорічних свят кожен кулінар ставить питання, що ж поставити на святковий стіл. Хочеться підібрати унікальні та найцікавіші рецепти, щоб здивувати абсолютно всіх гостей.
Сьогодні з "Главредом" і поділимося одним із найнезвичайніших рецептів тарталеток — із листкового тіста. Спробувавши раз, вам уже навряд чи захочеться повертатися до звичних бутербродів або інших закусок. Проте будьте готові: щойно гості скуштують таку страву, вони вимагатимуть добавки.
Як приготувати тарталетки з червоною рибою
Інгредієнти:
- листкове дріжджове тісто — 1 упаковання;
- м’який авокадо — 1 шт.;
- яйця — 1 шт.;
- червона риба (слабосолона форель) — 100 г;
- вершковий сир — 100 г;
- кунжут.
Спосіб приготування:
- Листкове тісто розморожуємо, трохи розкочуємо і вирізаємо з нього невеликі кружечки. Перекладаємо їх на деко.
- В окремій мисці розбиваємо яйце, збиваємо його вилкою і змащуємо кружечки з тіста. Відправляємо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
- Червону рибу нарізаємо кубиками.
- Авокадо чистимо і виймаємо кісточку, разом із сиром відправляємо в чашу блендера, збиваємо та перекладаємо у кондитерський мішок.
- Дістаємо кружальця з тіста, чайною ложкою продавлюємо серединку і викладаємо пасту з сиру та авокадо. Зверху викладаємо червону рибу, посипаємо кунжутом та подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати до новорічного столу незвичайну закуску з багета. Ви здивуєтеся, наскільки це смачно.