Наомі Уоттс зіграє у фільмі "Еммануель"
Наомі Уоттс зіграє у фільмі "Еммануель"

Наомі Уоттс зіграє у фільмі "Еммануель"

У Франції почалися зйомки ремейка культової еротичної драми "Еммануель"

Дворазова номінантка на премію "Оскар" Наомі Уоттс приєдналася до акторського складу еротичної драми "Еммануель". Однак кого вона зіграє, поки невідомо.

Джерело: Variety

Детальніше:

Наомі Уоттс повідомила про це, опублікувавши в Instagram фотографію зі своєю колегою по фільму "Еммануель" Ноемі Мерлан ("Небекса почекають" і "Портрет дівчини у вогні"), яка зіграє тут головну роль.

Картина знімається за мотивами культового однойменного роману Емануель Арсан. Нагадаємо, що 1974 року вже було знято за цією книгою фільм. Головна героїня - молода француженка, яка вирушає до Таїланду на пошуки жіночих сексуальних пригод.

Також став відомий і решта акторського складу: Вілл Шарп ("Білий лотос"), Джеймі Кемпбелл Боуер ("Stranger Things"), Чача Хуанг ("Money Heist") і Ентоні Вонг ("Infernal Affairs").

Що цьому передувало:

Режисером і співавтором сценарію виступає Одрі Діван спільно з Ребеккою Злотовскі. Діван найбільш відома своїм другим фільмом "Подія", який отримав схвальні відгуки критиків і завоював "Золотого лева" на Венеціанському кінофестивалі. У "Події" розповідається історія жінки, яка зробила нелегальний аборт у 1960-х роках.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader