Зеленський анонсував запуск у "Дії" двох нових послуг
Зеленський анонсував запуск у "Дії" двох нових послуг

Зеленський анонсував запуск у "Дії" двох нових послуг

Додаток " Дія " розширює список своїх цифрових послуг. Про це розповів на відкритті "Дія-Саміту" у Києві президент України Володимир Зеленський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

- Сьогодні опівночі запрацює онлайн-послуга купівлі-продажу машин у "Дії". Тепер можна буде купити чи продати авто через смартфон та отримати новий техпаспорт та номери, — повідомив він.

Президент наголосив, що за 15 хвилин можна буде здійснити угоду з автомобілем через смартфон або отримати новий техпаспорт та номери поштою.

Зеленський зазначив, що цифровий сервіс "Дія" надає 14 цифрових документів та понад 130 онлайн-сервісів для більш ніж 20 мільйонів користувачів. У період війни цифрові послуги стали важливою частиною державних систем.

Президент також додав, що "Дія" допомагає знизити можливості корупції, надавши понад 130 онлайн-сервісів, що, у свою чергу, допомагає українцям економити мільярди гривень.

9 листопада Мінцифри запустило бета-тестування оформлення субсидії на комунальні послуги у сервісі "Дія". Приєднатися до цього тестування зможуть усі українці.

8 листопада "Укрзалізниця" запровадила верифікацію через "Дія", щоб протистояти перекупникам поїздом Київ-Варшава. Тепер придбати квитки можна лише після успішної верифікації у додатку "Дія.Підпис".

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader