/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F536b33da63093e5fa325b99541ab4cdc.jpg)
Якщо до Нового року залишилося півгодини, ви все одно встигнете приготувати салат
Страва, яка точно підкорить серця всіх
Кожен кулінар хоче здивувати близьких та гостей незвичайними стравами на новорічному столі. І якщо ви вже готували вишуканий французький салат із буряком, пропонуємо ще один варіант незвичайного салату.
Новорічна страва за рецептом "Главреда" точно підкорить ваші серця. Готується він швидко і з недорогих продуктів, але результат здивує всіх. Пробуємо?
Як приготувати м’ясний салат "Ніжність"
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт.;
- куряче філе — 300 г;
- яйця — 4 шт.;
- майонез — 4 ст. л.;
- корнішони — 8 шт.;
- сир твердий — 100 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, відварюємо в мундирі, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Яйця варимо круто, чистимо і також натираємо на великій тертці. Одне яйце залишаємо, щоб прикрасити салат.
- Куряче філе відварюємо у підсоленій воді та нарізаємо на дрібні шматочки.
- Твердий сир натираємо на великій тертці.
- У страву відправляємо кулінарне кільце, у середину ставимо склянку і починаємо збирати салат. Першим шаром йде картопля, його солимо і змащуємо майонезом, далі м’ясо, змащене майонезом. Наступний шар – корнішони, після – яйця, які також змащуємо майонезом. Далі викладаємо сир, змащуючи його майонезом.
- Салат прикрашаємо натертим яйцем і відправляємо страву в холодильник на годину.
Раніше ми розповідали, які страви мають стояти на новорічному столі. Дракон буде до вас прихильний.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ff1837e0fe8c5db00667f94e5d8121738.png)
Не буряк і не томатна паста: що додати в борщ, щоб він вийшов насиченого червоного кольору
TSN
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fb4e2d04ead136967875e476858c2c00d.jpg)
Чим полити троянди навесні 2025 року, щоб вони пишно квітнули і стали прикрасою саду
ТСН
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fd4c6e139083bf0efce4d8dbf3f9fddf6.jpg)
Додайте до гречки один продукт — страва стане, наче з мішленівського ресторану
TSN
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F67701308521f9af24bdb1217b7915bb9.jpg)
Мода на ревінь: три страви із весняного овочу
ТСН
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fe6ee6d928c87d21d737537a1f4861e5a.jpg)
Ваші нігті скажуть “дякую”: коли знімати гель-лак, навіть якщо він ідеальний
ТСН
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fd982206732a429c29d94596a13a811f7.png)
Смачний та простий весняний тарт зі сметаною і зеленою цибулею: рецепт
ТСН
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F248ac115a49b79f2873c7593c66f7e2d.jpg)
В Україні почали випускати зубну пасту зі смаком борщу
AgroPortal