Обов’язково приготуйте цей салат — Дракон буде в захваті від нього
Ми розповідали, як приготувати красивий та смачнийсалат "Чоловічий каприз". Тепер ділимось рецептом ще однієї файної закуски.
Салат "Королівський" — це страва на основі курячого м’яса. Вона виходить ніжною та неймовірно смачною. Саме цей салат ідеально підійде до святкового столу. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Курячі стегна – 2 шт
- Печериці свіжі – 200 г
- Огірок – 120 гр
- Плавлений сирок – 1 шт
- Сир твердих сортів – 30 г
- Яйце куряче – 2 шт
- Цибуля зелена — невеликий пучок
- Сіль, перець
- Майонез
Спосіб приготування:
- Заздалегідь відварюємо курячі стегна у підсоленій воді. Курку залишаємо охолоджуватись прямо в бульйоні, в якому вона варилася — так м’ясо залишиться соковитим і ніжним.
- Печериці нарізаємо дрібним кубиком, обсмажуємо їх на невеликій кількості соняшникової олії. Підсолюємо і знімаємо з вогню. Остуджуємо.
- Курячі яйця відварюємо накруто, остуджуємо та чистимо від шкаралупи. Свіжий огірок натираємо на великій тертці та відкидаємо на сито.
- Плавлений сир, заздалегідь підморожений в морозилці, натираємо на дрібній тертці. Для збирання салату беремо кулінарне кільце.
- Спершу викладаємо відварену курку, нарізану невеликим кубиком. Посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і покриваємо сіточкою з майонезу.
- Свіжий огірок викладаємо рівним шаром. Покриваємо сіточкою із майонезу.
- Далі кладемо натертий на дрібній тертці плавлений сир. І, через сітку з майонезу, кладемо смажені гриби. Теж змащуємо майонезом.
- На тертий на дрібній тертці твердий сир наносимо сіточку з майонезу. Викладаємо яйця і знову змащуємо соусом.
Ставимо салат на кілька годин в холодильник — і можна подавати. Також ми розповідали, як приготувати салат "Білий принц".