Нова пісня за 12 годин - у YouTube з’явилося нове українське музичне шоу
Нова пісня за 12 годин - у YouTube з’явилося нове українське музичне шоу

Нова пісня за 12 годин - у YouTube з’явилося нове українське музичне шоу

У YouTube з’явилося шоу “МУЛЬТИТРЕК”

Сьогодні в 17:00 у YouTube зʼявиться нове музичне українське шоу під назвою Проєкт “МУЛЬТИТРЕК", де виконавці разом з ведучими Володимиром Дантесом та Дашою Кубік, а також саундпродюсерами стикаються з різними випробуваннями та спільно створюють нові пісні в умовах обмеженого часу. 

Джерело: прес-служба проєкту “МУЛЬТІТРЕК

Докладніше:

Організаторами та шоуранерами проєкту стали музичний продюсер Євген Тріплов та Влад Булава. Учасниками першого випуску стали KOLA і CHEEV, які й презентують свої треки “А шо я?” та “Перший день”. 

CHEEV створив новий трек, що отримав назву “Перший день”. Дана пісня співака традиційно про почуття невизначеності та самотності, які огортають у перший день життя без коханої людини. Вона описує важкість переживань після розставання, втілюючи у собі особливий відтінок порожнечі, що заповнює кожний куток буття після розлуки. 

Пісні української співачки KOLA, до яких звикли українці, наповнені лірикою, душевністю й глибокими меседжами. Однак на ютюб-проєкті “МУЛЬТИТРЕК” співачка вирішила поекспериментувати з музичним стилем і додати в текст грайливості та іронії. В результаті вийшов танцювальний трек “А шо я?” про нерозділену любов, який попри трагедійний сюжет, викликає скоріше усмішку, аніж печаль.

Цитата:

“Це був справжній виклик, попри те, що в моєму арсеналі є пісні, написані й за пів години, як “Тебе-Собі”, але це був порив душі. А тут, можна сказати, стояло завдання проявити саме професіоналізм, тому чекати на музу часу не було. Я вдячна своїй команді за злагоджену роботу, було комфортно, весело і цікаво, те саме можна сказати й про саму пісню “А шо я?”. Сподіваюсь, вона зможе підняти настрій моїм слухачам”, – прокоментувала прем’єру KOLA.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader